Ești la un clic distanță să nu te îngrași de sărbători

Completează datele de facturare de mai jos, plasează comanda și spor la gătit!

Beneficii

Detalii de facturare

Informații suplimentare

85% Discount Mobility
Comandă acum la doar 30 RON (200 RON) și pachetul Mobility cu acces pe viață!

Este pentru tine dacă te dor genunchii și/sau spatele, sau vrei să previi aceste probleme
Include 10 antrenamente:
  • 3x mobilitate bazin
  • 2x mobilitate gleznă
  • 2x mobilitate omoplați
  • izometric + animal flow + stretching

Comanda ta

Produs Sub-total
Fitmas Menu  × 1 lei47,00
Sub-total lei47,00
Total lei47,00
  • Pay by credit card through Stripe - The worlds no.1 payment processor


Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Povești de succes

Andreea Serban

Am colaborat cu Hunor pe perioada carantinei și a fost cea mai plăcută experiența din viața mea. Mie, personal sportul mi-a schimbat viața iar clasele cu Hunor au fost mereu pline de informații, exerciții noi și diversificate. Îl recomand din suflet pentru seriozitatea de care da dovada faptul ca fiecare client pentru el e unic. Hunor, abia aștept sa lucram din nou împreuna🙏

Melisz

Timi m-a motivat într-un fel care m-a lăsat fără cuvinte. Are un potențial de neînchipuit să îți dea acea motivație în zilele în care ești la pământ, are un bagaj infinit de cunoșțințe în domeniul fitnessului și al nutriției. E un antrenor care știe ce face, care e atent la nevoile tale, te ajută să îți atingi obiectivul, chiar să îl depășești. Antrenamentele ei sunt bine structurate și alimentația e pe măsură.
Am început să lucrez cu Timi în sală, apoi am continuat online. Sunt mai mult decât mulțumită de munca ei și de seriozitatea de care dă dovadă.
Cu Timi sigur ai rezultate, trebuie doar să vrei!

Anamaria Ionescu

Hunor este un profesionist desăvârșit! Se implică în pregătirea clienților lui exemplar. Le înțelege stilul de viață, îi ajută cu recomandări și soluții la problemele particulare pe care le întâmpină! Cel mai mult apreciez respectul față de mine ca și client și implicarea lui!
Îți mulțumesc pentru tot ce faci!

Tanko Szende

Antrenamentele cu Timi sunt mereu variate și prezintă provocări continue pentru mine, pe care le aștept cu drag. Ea m-a făcut să iubesc antrenamentele. O pot recomand la toată lumea

Scroll to Top