BioHacker Lockdown

Current Status
Not Enrolled
Price
147RON

Pret 197 RON Nu ești înscris în curs


← Înapoi la “Toate Programele” 

Despre programul Lockdown

Antrenamentele pe care le-am făcut acasă în perioada în care țara era în carantină totală Acest program îți oferă motivația, suportul și energia necesară pentru călătoria ta spre:

  • aspect fizic îmbunătățit
  • mai multă energie
  • un corp mai funcțional
  • deconectare de la stres
  • îmbunătățirea sănătății

Totul din comfortul casei tale!

De ce am creat acest program?

Pe la jumătatea lunii martie sălile de fitness s-au închis și trebuia să găsesc o metodă prin care să rămân fit, activ și sănătos și eu, cât și clienții mei.

Am început să mă antrenez acasă cu greutatea corpului, vedeam rezultate la fel ca la sală și m-am îndrăgostit instant de senzația pe care îmi ofereau antrenamentele.

Am decis să îmi filmez antrenamentele și să le împărtășesc cu persoanele care doresc să fie mai active, dar nu au timpul necesar pentru a se deplasa.

Cu acest suport pentru antrenamente acasă deja a generat zeci de rezultate superbe. Așadar am decis să lansez acest pachet public pentru a ajuta un număr cât mai mare de persoane Rezultate fără să mergi la sală

Analizând dorințele și realitatea clienților, am ajuns la concluzia că nu este nevoie de sală de fitness pentru ca cineva să obțină rezultate precum slăbire, tonifiere, îndepărtarea celulitei, mai multă energie, mai multă încredere în sine, și așa mai departe.

Desfășurătorul cursului de 12 săptămâni

 

Scroll to Top