Biohacker Mobility

Current Status
Not Enrolled
Price
47RON

Pret 147 RON Nu ești înscris în curs


← Înapoi la “Toate Programele” 

 

Ce este Mobility?

Mobility este un pachet de 10 antrenamente pentru acasă, care ajută la mobilitatea bazinului, a gleznelor și a omoplaților

De ce am creat acest pachet?

Am observat că tot mai multă lume se plânge de dureri de genunchi și spate, și 90% dintre persoanele aflate în această situație nu au suferit traume în zonele afectate. Dar atunci de unde apar aceste dureri?

Este foarte interesant cum sunt alcătuite articulațiile noastre și ce roluri îndeplinesc.

Vorbim despre 5 articulații majore: gleznă, genunchi, bazin, coloană, omoplați. Acestea îndeplinesc fie rol de mobilizare fie rol de stabilizare.

Dacă gleznele, bazinul și omoplații nu reușesc să îndeplinească corespunzător rolurile lor de mobilizare, atunci genunchii și coloana preiau acest rol.

Având în vedere că genunchii și coloana au rol de stabilizare, nu fac față rolului de mobilizare, așadar cedează și apar durerile în zonele respective.

Așadar lucrând pe mobilitatea gleznelor, bazinului și a omoplaților putem să scăpăm de durerile de genunchi și de spate.

Nivelul antrenamentelor și accesoriile necesare:

  • Poate fi parcurs de oricine, chiar dacă nu a mai făcut sport până acum. Exercițiile nu sunt epuizante, însă sunt foarte eficiente.
  • Vei avea nevoie de o coadă de mătură între 120-140cm lungime pentru unele exerciții

 

Scroll to Top