Despre BioHacker Body

Bun venit!

Călătoria ta spre un stil de viață mai sănătos începe cu formarea obiceiurilor sănătoase.

În 90% dintre cazuri noi ne îmbolnăvim singuri, fără să fim conștienți.

Pentru că nimeni nu te învață cum să ai grijă de corpul tău, corp în care trebuie să trăiești, ne-am propus să educăm persoanele dornice să adopte un stil de viață sănătos prin principiile Biohacking-ului.

Aplicația de fitness Biochacker Body te ajută să obții un corp și suflet mai sănătos, o mai bună funcție a creierului și a mușchilor, și o calitate mai lungă și mai bună a vieții.

Aplică pentru o Evaluare Fitness Gratuită de 15 minute

Rulează videoul

Lăsăm cifrele să vorbească

Am adunat cele mai importante cifre despre noi

0
Antrenori Pasionați
0 +
Clienți Fericiți
0
Ani de experiență
0
Secrete BioHacking

Timi si Hunor

De ce să ne alegi pe noi

Sunt mii de programe online de fitness, fiecare promițând că ajungi la rezultatul dorit.

Și totuși ce facem noi diferit? Dintre toți antrenorii online și toate programele de ce ne-ai alege pe noi?

10-Smartphone-Heart rate

Biohacking

Antrenament și nutriție? Sunt mai multe elemente de care depinde rezultatul tău. Noi lucrăm cu cele 6 elemente de bază ale Biohackingului.

7-Fitness Planning

Educație

Noi nu doar ținem antrenamente, te învățăm cum să ai grijă de corpul tău pe termen lung. Nu vrem să te ținem în program până la nesfârșit. Ne dorim să te educăm să poți avea grijă de tine chiar și fără ajutorul nostru.

17-Dumbbell

Răbdare

Explicăm fiecare informație primită în așa fel încât toată lumea să înțeleagă. Îți explicăm DE CE?-urile la fiecare capitol. Chiar dacă trebuie să explicăm un lucru de 10 ori, de fiecare dată vom avea aceași răbdare ca și prima dată.

13-Fitness Planning

Profesionalism

Fiecare exercițiu din antrenamente și fiecare aliment din rețete este ales cu grijă și cu un scop. Rezultate maxime cu riscuri minime.

16-Making Money

Sănătate

Marea majoritate ale programelor de fitness nu au în vedere sănătatea, doar aspectul fizic. Noi te îndrumăm să ajungi la rezultatul dorit și totodată să îți îmbunătățești considerabil sănătatea.

3-Smart Watch

Sinceritate

Folosim toate principiile Biohackingului zi de zi în viața noastră, nu doar îți spunem ție cum să faci, îți și demonstrăm pe pielea noastră că funcționează.

Garanție 100%

Dacă ești nemulțumit(ă) de serviciile programului (indiferent de motiv), primești banii înapoi fără discuții și păstrezi materialele pe care le-ai primit (antrenamente, rețete) – Atât de siguri suntem că te vei îndrăgosti de programul nostru!

Antrenorii BioHacker Body

Dorim să ne cunoaștem cât mai bine, pentru a avea o colaborare cât mai plăcută.

Cunoaște-ți antrenorii

Scroll to Top