Timi Barta

Sportmodel

Timi Barta

Sportmodel
Pe scurt

Alte sporturi practicate:

Salut! Eu sunt Timi, cofondatoarea și antrenoarea programului de fitness BioHacker Body

Am intrat în lumea sportului la vârsta fragedă de doar 5 ani prin Dans Sportiv, sport pe care l-am practicat la nivel competițional timp de peste 15 ani. Între timp am încercat și alte sporturi, cum ar fi: Taekwando, înot și echitație.

La vârsta de 16 ani nu am fost cea mai mulțumită de forma mea. Ca toate fetele îmi doream fund mai bombat și abdomen plat. Așadar, în anul 2015 am pășit pentru prima dată într-o sală de fitness, unde chiar după prima lună m-am îndrăgostit de rezultatele pe care le obțineam. De atunci sunt într-un proces continuu de învățare în domeniul fitnessului.

Pe lângă aspectul fizic îmbunătățit considerabil mă simțeam extraordinar în pielea mea. Aveam mult mai multă energie și încredere în sine.

Am absolvit cursul de instructor fitness sub îndrumarea unui Campion Mondial la Culturism, după care în anul 2018 am participat la primul meu concurs de Bikini Fitness, urmând ca în anul 2019 să fiu finalistă la Bikini Fitness la INBA Hungary.

Pasionată fiind de mâncare sănătoasă în 202 am deschis restaurantul Healthy Kitchen, cu sediul în Miercurea Ciuc.

De când am început activitatea de antrenor personal, am ajutat peste 100 de clienți să ajungă la rezultatele dorite, aplicând principiile Biohackingului. Îmi doresc să ajut cât mai multe persoane să își îmbunătățească aspectul fizic, sănătatea și starea de bine, așadar te aștept și pe tine să faci parte din echipa noastră.

Ingredients to create this perfect little girl
Sugar
10%
Spice
17%
And everything nice
21%
Ingredient X
52%
#FollowMe :
Scroll to Top